icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.
23 november 2017 11:28

Där rök en tröja till

Har mestadels gått i kläder jag hade medan jag förvärvsarbetade. Inte nog att de är gamla. De är även för stora vid midjan. Inte snyggt men - jag är ju bara hemma. Det är ingen som bryr sig. Jo, en. Jag. Jag mår dåligt av det. Började fundera över mitt beteende. Orsaken finns nog långt bak i tiden, i barndomen eller åtminstone skoltiden. Nu får det vara nog! Jag är värd bättre, men ack, så svårt det är att slänga. Det hjälper inte ens att kläderna är trasiga. Så - nu har jag klippt sönder två tröjor. Jag är värd bättre! 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.