icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.

Visar poster från augusti 2014

11 augusti 2014 17:17

Fyrtioåtta veckor har gått

Nej, jag orkar inte läsa innan jag somnar. Jo, jag måste. Jag måste lämna tillbaka boken snart och så läste jag i Leva i livet som jag skrivit om tidigare. Den boken skall jag köpa! Jag vill stryka under viktiga saker och läsa om dem åter och åte...

Läs mer Kommentera
3 augusti 2014 19:34

Fyrtiosju veckor har gått

Tack och lov att jag har haft förmånen att få bekanta mig med KBT och ACT i rätt tid, d v s när jag var mogen att ta emot den kunskapen!

Härom dagen fick jag höra att det i ett viktigt dokument påstås att jag har sagt någonting som jag absolut in...

Läs mer Kommentera