LCLC Kickstart

LCLC (Low Carb Low Cal) är det bästa från två världar, mindre kalorier och mindre kolhydrater. Den ultimata  dieten med goda och enkla recept!

28 dagar 395 kr
Beställ

LCHF Kickstart

Här plockar vi bort de flesta kolhydrater och ökar på med fett. Strikt LCHF, mycket bra mot sötsug och en utmärkt viktminskningsmetod!

28 dagar 395 kr
Beställ

800 Kcal / dag Kickstart

800 Kcal dieten har läkaren Michael Mosley tagit fram. Här äter du fräsch och god low carb kost med inspiration från Medelhavet. En riktig VLCD-Kickstart!

28 dagar 395 kr
Beställ

Keto Kickstart

Superstrikt ketogen LCHF där vi fokuserar på optimal viktminskning genom ketos. Gott och enkelt!

28 dagar 395 kr
Beställ

Kaloriräkning / GI Kickstart

Passar dig som vill kicka igång din viktminskning men inte bryr dig om dieter eller inte vet vilken du ska köra.

28 dagar 395 kr
Beställ

Vegetarisk Kickstart

Vegetarisk mat med liberal LCHF inriktning. Menyn innehåller ägg och mjölkprodukter men inget kött.

28 dagar 395 kr
Beställ

Paleo Kickstart

För dig som vill gå ner i vikt snabbt men samtidigt vill äta naturlig och hälsosam kost. Mejeri- och glutenfri!

28 dagar 395 kr
Beställ

5:2 Kickstart

Du fastar dag 3 och dag 6 varje vecka enligt detta program. En väldigt populär, enkel och effektiv metod!

28 dagar 395 kr
Beställ

Clean Eating Kickstart

Clean Eating är helt ren mat med mindre andel kolhydrater, mindre mängd frukt är ok. Mejeri- och glutenfri. Viktminskning & ren hälsa på en gång!

28 dagar 395 kr
Beställ

Medelhavskost Kickstart

Forskarnas favorit! Medelhavskosten är testvinnaren i flera större kost-studier. Här med mindre kolhydrater och mindre kalorier för optimal hälsa / viktnedgång!

28 dagar 395 kr
Beställ

Detta ingår i Kickstart

  • Speciellt framtagna kostscheman som är anpassade för att förbränna så mycket fett som möjligt under fyra veckor. Du väljer själv om det ska vara LCHF, Keto, Medelhavskost, 800 Kcal-dieten, Vegetarisk, Clean Eating, 5:2, LCLC eller en kalorisnål GI kickstart.
  • Kompletta recept och inköpslistor skickas direkt till din mail inne på Matdagboken.
  • Dagliga mail till din inkorg här inne på Matdagboken. Där får du veta precis hur du ska göra och du får både motivation samt inspiration.
  • Väljer du kickstart med träning (495:-) ingår det även komplett tränings- och motionsprogram med träningsvideos anpassat efter din nivå samt om du vill träna på gym eller hemma.
  • Möjlighet att ställa personliga frågor till våra experter under din kickstart. Kostrådgivare och personlig tränare.
  • Du blir automatiskt PLUS-medlem och 1 månad PLUS-medlemskap ingår (Värde 99:- ). Det innebär att förutom din kickstart får du tillgång till alla andra smarta verktyg. Ingen bindningstid och du säger själv upp ditt abonnemang när du vill.
 

Några av våra kunder om kickstart

Jo kickstarten var starten till mitt nya liv! -6.5 kilo är helt underbart att kickstarta med!

Mådtråd - LCHF endast kostprogrammet

Det är det bästa jag gjort! Jag gick ner 5.5 kg under den tiden, det passade mig perfekt att få veta vad jag skulle äta varje dag.

Nettan110 - LCHF endast kostprogrammet

Kickstartsprogrammet har hjälpt mig oerhört mycket. Resultatet blev 6 cm i midjan 7 cm runt höfterna och 5 kg minus på vågen. Era motivations-mejl har varit så oerhört bra och jag önskar att jag kunde få dessa även nu när jag påbörjat ert 10 veckorsprogram.

Annada - LCHF med hemmaträning

Jag är så glad, nu har det börjat hända saker både på vikt och måttbandet. -2 kg denna vecka! Det går så bra, är så glad att jag hittade mat Matdagboken. Är inte sugen på söta saker längre, det är nog det bästa med det här.

Tossan52 - LCHF med hemmaträning

Jag vill börja väldigt positivt och meddela att jag gått ner 7 kilo på dessa fyra veckor (107-100). Vill lätt påstå att "matdagboken.se" har förändrat hela mitt livs syn på mat. Nu håller jag bara tummarna på att jag kan behålla denna syn.

Smittan - GI / Kaloriräkning med hemmaträning

Kickstarten gick kanonbra, både jag och min man gick ner 9,5 respektive 10 kg på 28 dagar.Just nu håller vi på att komma igång igen har varit i USA några veckor men lyckats hålla vikten. Vi tyckte det var kanonbra mat och recept så vi kommer nog att hålla oss till den här kosten ,då min man har psoriasis och det har blivit mycket bättre nu.För att inte prata om att få tillbaka må bra känslan.

Ninni56 - LCHF endast kostprogrammet

Tacksam för att ni fanns då jag fick gnistan! Gick ner 9 kg under kickstarten.

Pippan - LCHF endast kostprogrammet

Jo, jag tyckte att kickstarten fungerade jättebra. För första gången ett sätt att minska i vikt och inte gå hungrig och sötsuget försvann omgående. Gick ner ca 5 kg på denna perioden och har nu fortsatt att till viss del följa 10-veckors schemat med utbyte av vissa rätter som jag inte var så förtjust i men det fungerar bra och har fortsatt att gå ner ca 1/2 i veckan.

Ivende - LCHF endast kostprogrammet

Hej, kickstarten gick bra! Minskade 3,6 kg på 4 veckor.

Ann73 - LCHF med hemmaträning

Era motivations-mejl har varit så oerhört bra och jag önskar att jag kunde få dessa även nu när jag påbörjat ert 10 veckorsprogram.

Floudie - LCHF endast kostprogrammet

Ansvarsfriskrivning: De uppnådda resultaten är inte enbart tack vare Matdagboken. Viktminskning är individuellt och det krävs engagemang och uthållighet för att lyckas. Vi hjälper dig gärna men du behöver göra en del av jobbet själv. Varmt välkommen!