icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.

Visar poster från juni 2014

26 juni 2014 18:40

Fyrtiotre veckor har gått

Nu är jag ledsen, besviken, förbryllad men det går över. Hoppades på att kunna sluta med blodtrycksmedicinen som vissa andra har gjort efter en termin med Easy-line. Visst, det kunde jag också men i stället fick jag två sorters medicin för hjärta...

Läs mer Kommentera
22 juni 2014 15:20
4

Fyrtiotvå veckor har gått

Mötte folk som joggade häromdagen och blev sugen på att pröva igen själv. Blev väldigt, väldigt förvånad. Tänkte ta bara en liten sträcka men fortsatte eftersom det inte tog emot. Det tog inte emot ens när jag var hemma vid vår trappa. Tyvärr...

Läs mer Kommentera
15 juni 2014 10:00

Fyrtioen veckor har gått

Har haft svårt att bestämma mig vad jag skulle skriva om, men nu är det hög tid att bestämma sig. Skrev förra veckan att jag testade Easyline medel. Det var återigen en sådan där sak som dök upp i mitt liv precis rätt ögonblick. Det finns någo...

Läs mer Kommentera
4 juni 2014 13:33

Fyrtio veckor har gått

Sommarlovet har börjat. Ingen mer vattengympa och Easyline bas endast en gång i veckan. Provade Easyline medel i söndags och gillade programmet. Bra komplement till bas. Dessutom gick jag drygt en timme i måndags och stornjöt. 

Efter att ha stickat sj...

Läs mer Kommentera