icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.

Visar poster från september 2017

25 september 2017 13:34
2

Solskenshistoria

Av någon konstig anledning har det blivit ganska vanligt att jag vill börja med ett nytt handarbete på en söndag. I och för sig bra ibland för jag blir tvungen att gräva i gömmorna och blir av med en del gammalt garn. 

 

Nu skulle jag vara förutseen...

Läs mer Kommentera
22 september 2017 12:30

Nostalgi

Av någon anledning kom jag att tänka på att jag tränat över femton år. Inte klokt vad fort tiden går. Minns fortfarande som igår hur det hela startade. Jobbet hade ordnat en SPA-dag på min tidigare bostadsort. Jag brukade inte delta i aktiviteter...

Läs mer Kommentera
11 september 2017 23:58
3

Bra, mycket bra

sade ledaren idag om min sidoplanka med rak arm. Det var skönt att höra för det har stört/oroat mig att en annan ledare sade till mig att göra en planka på armbågarna i stället för med raka armar. Förstod inte varför och fick inget vettigt svar...

Läs mer Kommentera
1 september 2017 15:57
1

Låt mig va

Blev väldigt trött på denna låt först men nu har det blivit något av en signaturmelodi för mig. Om jag kunde sjunga så skulle jag nog gå och nynna den stup i ett som t ex idag på träningen. Hon ville säkert väl, denna kvinna som kom över till...

Läs mer Kommentera