icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.
12 mars 2016 16:40

Zumba Gold

Alla Easylinedeltagare i gruppen stannade till Zumba Goldpasset efteråt, några bara för att prova på. Alla vill nog fortsätta. Så var det med dem som provade förra gången. Kan inte hälpa det men det känns som om jag hade varit med att inspirera några av dem. Kan hon så kan nog jag. Det känns underbart. Det är härligt att se att de som kanske inte har rört på sig speciellt mycket innan nu har upptäckt vad mycket bättre de mår p g a träningen och hur roligt det är. Kan inte nog berömma alla duktiga instruktörer vi har. De ser varje individ, uppmuntrar alla, hjälper alla, hittar alternativa lösningar vid behov. Det är inte alls omöjligt för en "vanlig" medborgare att delta i två pass efter varandra för man gör ju allt efter sin egen förmåga.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.