icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.
31 december 2019 18:02

Gymmet 2019

Det blev 3,3 ggr/v på gymmet 2019. Skulle ha blivit 3,4 om jag hade kunnat vara med vad jag hade bokat. Efter jul har jag haft hosta så jag har fått boka av i samma takt som jag har  bokat in. Bokningen öppnar 1 vecka och 1 timmer före passet. Är man inte snabb att boka de populäraste passen så är risken stor att man inte kommer med alls.

 

Det bästa med 2019 var att jag vågade prova även hårdare pass. Det var stimulerande att vara bland yngre deltagare, stimulerande både för dem och mig. En endaste gång har jag sett en blick som sade "Vad gör hon här?!" 

 

Ser framemot att börja ett nytt träningsår och träffa alla trevliga människor igen. Några har deltagit i Weight Trainer-programmet och nått fina resultat.

 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.