icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Paleo 92 kg 80 kg 581726
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
29 november 2018 14:29
7

Massor av pepp till er alla!

Hej Vänner!

Jag har förstått av det är många av er som har det tufft just nu i olika grad och av olika anledningar. Jag har själv känt mig lite hängig senaste tiden. När det blir för mycket ger det mig tillslut motivation att göra något åt s...

Läs mer Kommentera
4 augusti 2018 15:29
12

Att välja träning och hälsa

Hej Vänner!

Det håller på att hända något trevligt med mig och min träning! Har tränat 2-3 gången i veckan några månader nu och känner mig riktigt på gång och välmående.

Idag fick jag lite tid över pga ändrade planer. Fick först idén att jag sku...

Läs mer Kommentera
5 juli 2018 16:22
7

Receptsidan, arbetet fortsätter

Hej Vännner!

Nu har det gått ca 1 vecka sedan vi lanserade vår nya receptsida och jag vill passa på att tacka för det fina mottagandet. Det är så himla kul att läsa alla glada och positiva kommentarer, tack!

Stort tack till alla er som rapporterat i...

Läs mer Kommentera
25 juni 2018 07:26
10

Förväntade störningar under dagen

God morgon Vänner!

Idag planerar vi att börja lägga ut den nya recept- och menysidan. Eftersom det är en större uppdatering som även påverkade andra delar på MD så kommer det förekomma en del störningar under dagen. Nu vet ni vad det isåfall...

Läs mer Kommentera
22 juni 2018 18:11
9

Glad Midsommar på er alla!

Hej Vänner!

Jag vill önska er alla en riktigt härlig midsommarhelg! Själv har jag firat här i Malmö med kokt nypotatis, matjessill, gräddfil och gräslök. Jordgubbar med vispgrädde till dessert. Så enkelt och så gott!

Imorgon och på söndag blir det...

Läs mer Kommentera