icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.
13 december 2019 14:18
3

Tango för vilsna själar

av Lucy Dillon

 

Väljer böckerna jag läser ur bokklubbens förslag. Oftast blir det lyckat, t o m mycket lyckat. Endast en eller två gånger har jag slutat innan jag var klar med boken.

 

Denna bok var en överraskning för mig. Den skulle faktiskt kunna användas som hjälp i arbetet med personlig utveckling, både i relationer och individuellt. För min del kom den precis i rätt tidpunkt. Nu skall gamla outtalade svar till dumma kommentarer rensas bort från huvudet. De är inte värda att minnas och de skall definitivt inte förstöra för mig längre. Jag har fått en ny utmaning. Den startade faktiskt innan jag ens visste att den fanns.

Gillar

Kommentarer

 • 13 dec 2019 15:14
  52Stinas

  Lucy Dillon har en speciell förmåga att nästla sig in i ens tillvaro. 

  Den första jag läste handlade om hundhemmet dom ärvdes av en storstadsflicka. Hundar,hus och hjärtats längtan. Nåt ditåt... 

   

 • 14 dec 2019 08:49
  Jessand

  Då måste jag kolla upp den författaren har inte läst nåt av hennes vad jag vet.

 • 17 dec 2019 10:34

  Ni fick mig att välja även nästa bok av henne - Allt jag önskade.

   

  Redan början fick en massa tankar virvla i mitt huvud. Så här upplever barnen oss. Har vi någon aning om det?

   

  Bara ett par dagar senare påminde min son om att aldrig släppa hans dotters hand på marknaden vi skulle till. 

  Små upplevelser av otrygghet och annat negativt kan ha en stor verkan i vårt liv.

   

Logga in för att skriva en kommentar.