icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.
1 januari 2018 23:19

Tågförseningar

kan drabba även dem som inte åker tåg. På årets första dag kunde jag inte bestämma när jag skulle åka hem från nyårsfirandet. Bilen är trasig så jag är beroende av andra och "chauffören" blev försenad pga att sambon var försenad för att tågen höll varken tider eller rutter. Det blev en härligt avkopplande dag. Jag kunde ju inte göra något av det vanliga.

God fortsättning!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.