icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.
24 november 2017 17:05

Hiit

Var på ett Hiitpass i onsdags (high intensive intervallträning), 20 stationer 2 gånger. Det var jätteroligt. Har saknat konditionsbitarna i Easyline på sistone. Hm, de saknas nog alla, stepbräda, snabba fötter, hopprep m fl. I och för sig fanns de inte med nu heller, men det fanns mycket annat roligt som jag inte har varit med om tidigare.

 

Vet inte om det var onsdagspasset som gjorde att dagens Easyline gick otroligt lätt och snabbt. Vi körde varje station två gånger. Hade vattenpaus efter halva tiden och sedan resten av stationerna två gånger var. Jag saknade inte alls vattenpausen. Ledaren fick säga till mig att det var paus och jag fattade ändå inte att vi hade kört hälften redan.

 

Hoppas vårterminen innehåller Hiit på dagtid, vilket de planerar att ha. Roligt med något nytt.

 

Efter hemkomsten tog jag en promenad till sta´n. Jag skulle ju inte bära något tungt denna gång så bilen fick stå. Hela jag mådde otroligt bra.

 

Vad skulle mitt liv vara utan familjen G! Man skulle kunna göra en bra film av det hela.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.