icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.
29 mars 2016 22:16

Hemma igen efter ett yogapass

och känner mig så oerhört tacksam för allt, hälsan, nya utmaningar, erfarenheter, allt, allt. Inbillning eller inte, men jag tyckte faktiskt att yogaandningen hjälpte mig när jag hade hosta. Den djupa andningen i svalget kanske masserar eller lugnar. Inte vet jag. Jag nöjer mig med att det höll hostan borta förra gången vid yogan.

Vi hade nya rörelser igen - för att hålla prestationsångesten borta, förklarade instruktören. Detta tänkande, dvs förnya övningarna ständigt, verkar vara temat för alla grupper f n. Känner mig väldigt stolt för att få en bekräftelse på att jag hade rätt som efter en termin med Easyline påstod att kroppen vande sig med att jobba 45 sekunder och vila 10 sekunder. Sist körde vi med 30 sekunders intensiv träning och snabbt byte till nästa station. Det var skönt.

Nyttigt för mig att inte veta vad som väntar på mig när jag kommer till träningen eller till jobbet. Numera verkar alla mina planer gå till intet och jag skall göra något helt annant. Håller på att lära mig att inte planera utan ta varje stund som den kommer i stället. Njuta och vara tacksam.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.