icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.
15 mars 2016 21:19

Gympaläraren

Rekommenderar varmt att alla som är intresserade av barn och ungdom och deras välmående tittar på programmet Gympaläraren med Kalle Zackari Wahlström. Han lyfter fram en viktig fråga i skolan som har påverkat många, många människor i decennier och fortfarande gör det. Skolan är viktig inte bara i fråga om själva lärandet och motion är viktig inte bara för kroppen utan även för knoppen och som framgår av programmet kan felaktiga skollektioner påverka hela vårt liv. Vi behöver alla hjälpas åt. Vi kan alla ändra åtminstone en smula.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.