icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.
21 mars 2016 15:37

Avbröt en träningspass

efter knappt halva passet. Det har aldrig hänt mig förr. Avbokade alla passen förra veckan pö om pö i hopp om att kunna delta i nästa pass, vilket alltså inte hände. Zumba Gold igår gick så där. Tog bilen till träningen för första gången. Easyline idag var inte lönt att köra färdigt. Bättre att vila.

Skall man aldrig lära sig att inte låta sig luras av solstrålarna?! De lyser, men luften är fortfarande kall. Nästa år, då är jag klokare - eller?

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.