icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

LCHF 87 kg 67 kg 159934
I´m back...............igen.
58-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm som vill gå ner 10-15 kg.
Är nyfiken på att testa Keto / LCHF och behöver en massa tips & råd av er
22 februari 2017 05:59
2

Då kör vi

Första dagen 1 / 28

Kickstart-keto, morgon vikten idag låg på 84,2... bara längtar tills den är under siffra 8, jag har satt som mål 69, men så mycket som möjligt och tror att 69 inte är omöjligt om jag bara kämpar på. smiley

Morgonkaffet står och puttrar och väntar på mig & nyhetsmorgon så är min start.

Dagens frukost blir på 9 fikat, sen lunchen kl 12....förut körde jag 16:8, men det rekommenderades inte så gör självklart inte det, middagen vet jag inte då jag skall fixa mina naglar efter jobbet, får väl bli lite fettkaffe på em/kväll innan man kommer hem och kan fixa middagen.

När jag skulle skriva in måtten så blev jag lite besviken att man inte kunde skriva in byst & överarm, dem två samt magen är mina STORA problem, så jag skrev måtten på höftmått och något annat för vill verkligen ha koll på dessa tre områden.

Magen är viktigast att få bort, sen min stora byst........

Kom gärna med hemma träningstips för dessa problem områden............. jag skall försöka ta mig så många promenader som möjligt i veckan, och hoppas även att kunna komma igång med lätt löpning.

Ha en super onsdag alla ni.....

Kram heart

852662b6-32b3-4f41-9106-9a34e27e5d08.png

Gillar

Kommentarer

 • 22 feb 2017 06:10
  FrkM

  Lycka till!

  Gällande magen, googla på core övningar så får du en hel del bra tips. Brukar finnas många program på youtube om du vill ha instruktör. 

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 22 feb 2017 12:55

  Lycka till! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.