icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

Medelhavskost 87 kg 67 kg 96485
Nu 55-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm.

Som testat många olika modeller, men någon gång hoppas jag att hitta rätt.... vill ner 10 kilo

Mitt mål är att komma ner till 69,9 Alla tips och pepp mottages...

Började min omstart 7 augusti 2017 med en startvikt på 87,1 kg, var duktig och kom faktiskt ner till 79,9, häftigt att komma under siffra 8 på evigheter. (Detta står kvar som en påminnelse till mig själv att jag har ändå gått ner under denna struliga tid)
190401 så låg vikten på runt 79
17 mars 2017 10:35

Dagens tips på Keto kickstart.

Hej fredag hej alla...

Dag 24 på kickstart, går bra, men har inte gått ner mer än 3 kg, men mår bra och kommer köra vidare efter dag 28.

Trivs sjukt bra med keto och LCHF, fått ett härligt lugn i kroppen.

Planen för helgen är att försöka komma igång med motion, promenader och lära mig 7 minuters apparna som jag sen kommer att köra på morgonen innan frukost.

Vad hittar ni andra på för kul i helgen då?

Dagens tips stämmer så bra, har märkt att när jag ätit så känner jag att jag vill ha mer, men väntar jag i 20-30 minuter så är jag så nöjd och mätt.

Dagens tips keto-kickstart

Dagens tips: Ät långsamt!
Det kan ta upp till 20 minuter för hjärnan att förstå att magsäcken är full. Ät sakta och njut av maten. Tugga ordentligt och lyssna till din kropp. Försök vara "här och nu" när du äter. Koncentrera dig på att du äter och hur du äter. Gör inget annat än att äta, släck tv´n, datorn o ät. Ett tips är att lägga ner besticken efter varje tugga så sänker du tempot. Prova - det funkar! En nyligen genomförd större studie i Japan visar på att äta långsammare faktiskt ger ökad viktminskning.

Trevlig fredag & Kram

278a0455-f682-4ae0-b64e-13f2a1f16143.jpg

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.