icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

5:2 87 kg 67 kg 199388
I´m back...............igen.

59-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm som vill gå ner 10-15 kg.

Började köra 5:2 den 16 januari.
Tacksam för all hjälp jag kan få gällande 5:2, just nu fastar jag måndagar & onsdagar.

// Ann
24 August 2017 07:48
2

4 månader till Julafton

Julafton om 4 månader wink

Om allt går som jag önskar med ett snitt nedgång på 0,5 kg/vecka så kommer jag väga 78,3 kg, alltså under siffra 8 som första siffra.

Så nu är det bara att kämpa på för 0,5 per vecka ska ju inte vara omöjligt.

Om önskan fortsätter med 0,5 kg/ vecka så skulle jag vara i mål i slutet på april = 70 kg, men jag vill gärna gå ner lite till, drömmen är ju 65 kg men man måste väl vara realist och inse att det kan inte vara som när man var ung, men nu kan jag nog ändå säga att till BEACH 2018 så kan / ska jag vara helt i mål.....

Ingen press, ingen press alls....... laugh

Denna vecka har varit lite jobbig efter pappas besked, igår somna jag 19 i soffan, vakna 21 och fixa bara matlåda sen kröp jag till kojs & var helt slut i morse när klockan ringde 5.... surprise men kaffe, frisk luft & bara köra på så blir man nog pigg snart....

Mot Ica, idag skall jag äta rökt lax med sparris hittade ett recept här på MD som verkar väldigt gott....

Tror ni jag har kommit på min läxa 2 promenader denna vecka, nix ingen alls, men nu försöker jag peppa mig själv att IDAG SKA JAG GÅ UT..... direkt efter Ica, och innan maten. HÅLL TUMMARNA...

Kram och pepp till er alla goa vänner här på MD. heart

afb0b675-d895-4885-9a36-67234c8fc173.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 24 Aug 2017 13:50
  gittan52

  Jag hoppas att du inte sätter för hög press på dig själv, för viktnedgång går sällan som på räls. Det är i alla fall min erfarenhet.

  Det är så många händelser i livet som kan sätta käppar i hjulet.

  Om du åker kommunalt till jobbet så kanske du få till åtminstone en promenad genom att gå av någon busshållplats tidigare än din vanliga? Eller varför inte gå till pendeltågstationen en dag i veckan?

 • 24 Aug 2017 14:58

  Nej skall inte pressa mig själv Gittan52 men lite tur så skall jag förhoppningsvis vara i mål till nästa sommar, just nu är det viktigaste att jag kommer in i dessa rutiner och får detta till normalt så skall det nog lösa sig. smiley

  Tyvärr så åker jag bil varje dag, men skall nog komma igång snart har laddat ner en bok som verkar superbra så starta med lugn promenad med bok skall jag nog fixa, viktigast nu är att komma ut.

  JaninaE  kul att du tycker så, pepp pepp

  heart

Logga in för att skriva en kommentar.