icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

kelfstrs blogg

LCHF 61959
67 årig tjej (kvinna) som har börjat om med LCHF dieten.

Åt enligt LCHF år 2012, gick då ner 10-12 kg. Tyvärr så började jag att slarva och äta mer och mer kolhydrater. Nu har några kilon kommit tillbaks, och efter att jag har försökt på egen hand, så inser jag att jag behöver den här extra "kontrollen" som det är att registrera all mat.
Är pensionär och älskar att baka och träna.
Nu med LCHF så är det slut med bakningen till oss själva, men har många som beställer av mig, så jag kan fortsätta med min favoritsyssla.
26 november 2018 15:26
5

Kickstart slut

Nu är det 4 veckor sedan jag började med Kickstart LCHF-måttlig.

Resultaten för mig är helt OK, har inte förväntat mig några himlastormande resultat.

Jag är, kvinna och 67 år, då är ämnesomsättningen inte som när jag var 50 år.

Resultat:

-2,6 kg ner i vikt, -6 cm midja, -2 cm höft, -2% kroppsfett 

Jag har inte följt programmet exakt vdg maträtterna, men har försökt att ersätta med mat som passar in i vår familj.

Har ätit % mer fett, än protien och kolhydrater.

Det som jag nu kommer att ta med mig som plusmedlem är just att jag ska ha som mål att komma så nära som möjligt de % som jag ska äta av klh, fett och protein.

Jag ska också vara noga med att göra matlista för 1 vecka i taget och skriva in all mat och dryck som jag äter.

Under dessa 4 veckor så har jag tränat 3ggr/vecka, och det kommer jag att fortsätta med.

i dag har jag bakat 35 extra goda saffransbullar med mandelmassa i fyllningen. Det är min dotter som har beställt, det luktar så gott och det är frestande att provsmaka en bulle. Men jag låter bli och dricker bara en slät kopp kaffe. 

Ha en bra måndag och fortsättning på veckan.smiley

 

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 26 november 2018 15:41
  Tita

  Strongt gjort att inte äta en lussebulle, det skulle inte jag klara! Hmmmm inte ha lust att klara!!!

  Bra jobbat med vikten också!!

 • 26 november 2018 19:55

  Snyggt jobbat!! smileyyes

 • 26 november 2018 21:43
  Bella50

  Grattis 💐👏👏

 • 27 november 2018 08:31

  Bra gjort K. Ja strongt gjort hoppas över fikat....har ju beundrat dina bakverk på instagram många gånger smiley. Jag skulle inte klara av att baka och inte smaka. Jag själv håller på med diverse lågkolhydratkoster, men drar ner på fettet. Måste ner ett antal kilo ifall jag ska bli njurdonator till sonen. Kämpar på. 

  Bra tänk med matsedlar tror jag, har själv ingen riktig rutin på något nu och dålig framförhållning, så borde tänka till runt det.

  Lycka till i fortsättningenheart

 • 27 november 2018 09:06
  gittan52

  Kul att det har gått så bra för dig!

  Lycka till framöver yes

Logga in för att skriva en kommentar.