icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

kelfstrs blogg

LCHF 61954
67 årig tjej (kvinna) som har börjat om med LCHF dieten.

Åt enligt LCHF år 2012, gick då ner 10-12 kg. Tyvärr så började jag att slarva och äta mer och mer kolhydrater. Nu har några kilon kommit tillbaks, och efter att jag har försökt på egen hand, så inser jag att jag behöver den här extra "kontrollen" som det är att registrera all mat.
Är pensionär och älskar att baka och träna.
Nu med LCHF så är det slut med bakningen till oss själva, men har många som beställer av mig, så jag kan fortsätta med min favoritsyssla.

Visar poster från July 2012

13 juli 2012 13:51

Vikten upp

Nu visar vågen viktuppgång på 8 hg, men inte så konstigt när jag är ledig och det blir mer spontana måltider och lite olika drycker. Får se hur mkt vikten har gått upp efter 14 dagar i Grekland. Skall hålla mig i från att äta crossiander till f...

Läs mer Kommentera
10 juli 2012 12:44
1

Mår illa

Har mått illa de senaste dagarna. Äter som tidigare (LCHF). Något tips vad jag skall göra? Känns lite oroande om detta skall fortsätta, vi åker till Grekland om några dagar för 2 veckors sol och bad.

Läs mer Kommentera
3 juli 2012 20:43
12

Cocos fett!

Hej. Vilken sorts cocosfett är bäst att använda! Jag har läst att cocosfettet som finns att köpa på ICA och Coop ( silver papper) inte är bra. Var köper ni cocosfettet! Använder ni fettet att steka i !

Läs mer Kommentera