icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

LCHF 87 kg 67 kg 159517
I´m back...............igen.
58-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm som vill gå ner 10-15 kg.
Är nyfiken på att testa Keto / LCHF och behöver en massa tips & råd av er
23 maj 2017 15:07
1

Ser framåt :-)

Hoppas att detta kan hjälpa mig att förstå varför jag inte tar tag i min vikt.

Behöver ju gå ner för hälsans skull mest, men även för mig själv också.

Min läkare har skrivit remiss till dietisten, men det var 2-4 månaders väntetid, han vill att jag skall gå hos dem 1-2 månader för att se om det hjälper mig, min läkare vet att jag har kämpat i massor av år.

Eventuellt skall jag få hjälp med ballong i magen eller bypass, men ärligt så vet jag inte om jag vill detta, har sett många som visst gått ner i vikt men fått en massa andra saker istället som jag inte vill ha då är jag nog hellre överviktig, nu medans jag väntar på att få tid så skall jag börja gå hos en kurator/mentor som arbetar med dem som har svårt att gå ner i vikt, och motion.

Vem vet har jag tur kanske hon kan hjälpa mig så jag kan sköta mig själv.

Så just nu känner jag mig förhoppningsfull :-)

Kram 

Ann

Tårar och tankar till de drabbade i Manschester heart

f04407e0-494b-4340-a91e-e5c8a7afb0cb.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 23 maj 2017 18:37
  gittan52

  De flesta av oss är nog rätt upplysta om vad vi bör, respektive inte bör, äta för att må bra och ha en acceptabel kroppsvikt.

  Ändå är vi många som inte tar hand om oss själva på ett bra sätt. Min reflektion är nog att det inte är magsäcken som behöver minskas med kirurgiska ingrepp (om det inte handlar om extrem fetma) utan en omprogrammering av hur vi tänker och agerar i olika situationer.

  Jag gissar att du kan få betydligt mycket mer tips och stöttning här än hos en dietist. Vem vet, kanske har du redan kommit in på en, för dig, rätt väg innan du kommer till dietisten.
  Så fortsätt blogga samt läs och kommentera andra bloggar, så gissar jag att kommentarerna kommer att ramla ner är i din blogg framöver smiley

Logga in för att skriva en kommentar.