icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

Medelhavskost 87 kg 67 kg 93192
Nu 55-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm.

Som testat många olika modeller, men någon gång hoppas jag att hitta rätt.... vill ner 10 kilo

Mitt mål är att komma ner till 69,9 Alla tips och pepp mottages...

Började min omstart 7 augusti 2017 med en startvikt på 87,1 kg, var duktig och kom faktiskt ner till 79,9, häftigt att komma under siffra 8 på evigheter. (Detta står kvar som en påminnelse till mig själv att jag har ändå gått ner under denna struliga tid)
190401 så låg vikten på runt 79
20 maj 2019 10:32

Upp och ner i vikten

Två helger i rad har vikten pendlat mellan 76,4 & 79,7, mycket konstigt tycker jag.

Bytt min viktdag från fredag till måndag, glömmer jämt på fredagen och har tidigare haft måndagar.

Vikten kryper sakta sakta sakta neråt, går alldeles för långsamt.

Märker betydlig skillnad när jag mår dåligt, känner mig så låg, så mycket som inte känns bra just nu, jobbet känns sådär, trött trött av all pollen, trött av värk i detta omväxlande väder, usch blä. Otroligt orkeslös, orkar fasiken inget, jobbar, sover bara. och det blir man ju inte piggare av..... shit vad gnällig man får vara...  cheeky

Det som iallafall fungerar bra det är 16:8... 

Nu skall jag bara se till att börja med registreringen igen... för den försvinner bort i min orkeslöshet.

Så nu fick jag skriva av mig....  någon som har tips på självpepp och kanske hjälp hur jag skall sluta att vara så himla negativ..... 

Kram på er alla

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.