icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

Medelhavskost 87 kg 67 kg 141704
Nu 55-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm.

Som testat många olika modeller, men någon gång hoppas jag att hitta rätt.... vill ner 10 kilo

Mitt mål är att komma ner till 69,9 Alla tips och pepp mottages...

Började min omstart 7 augusti 2017 med en startvikt på 87,1 kg, var duktig och kom faktiskt ner till 79,9, häftigt att komma under siffra 8 på evigheter. (Detta står kvar som en påminnelse till mig själv att jag har ändå gått ner under denna struliga tid)
190401 så låg vikten på runt 79
8 maj 2019 12:03

Äter för lite, eller

Kör min 16:8, kl 12 tidigast äter jag en protein shake. sen blir det middag på em/kväll men tror jag äter för lite så kanske dags att börja om med att skriva upp ALLT blush slarviga jag.

Skaffat mig en fitbit som skall visa det mesta, men jösses den är sjukt svår att lära sig och tycker att det ger märkliga siffror.... sökte när jag skulle köpa ett aktivitetsarmband att den skulle ha svenska, visst det har den men inte på allt som livsmedelsscanning... mat mm... det går ju att översätta men svårt.

Den skulle även kunna synkas med Lifesum, men inte det får jag heller att fungera, suck..

Bästa med den just nu är att den påminner att jag skall röra på mig då & då... 

Någon som har FITBIT och kan komma med bra tips hur jag skall använda den... 

IKVÄLL måste jag komma ut och gå också, så skönt då man sitter hela dagarna.. 

Ha det gott alla 

0e66c0c1-9a5a-4c3a-81db-f4b150e77520.jpg

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.