icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

LCHF 87 kg 67 kg 159857
I´m back...............igen.
58-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm som vill gå ner 10-15 kg.
Är nyfiken på att testa Keto / LCHF och behöver en massa tips & råd av er
15 juni 2018 07:04
4

4 dgr har gått men .......

4 dagar har jag ätit Medelhavskosten och jösses vad gott det har varit, men nu kommer ett men.... har ätit fullkornspasta ååå herre jösses vad jag får ont i magen av det, så det kommer jag inte att äta ofta, får hitta annat.

Maten känns så fräsch när man äter eller så är det de härliga medelshavsbilderna som man ser som gör att det blir så gott... wink

Minus 0,5 denna vecka och det är jag nöjd med.

I tisdags var jag på mitt första pass efter att jag köpt kort på Puls & Träning i Viksjö C, det var ett pass med balans, rörlighet & core.... igår först hade jag träningsvärk från hell, men kul att få då känner man att man har gjort något, men igår skulle jag gått på mitt första Zumba pass någonsin, men bangade pga huvudvärk, och blä på jobbet... hade det bara varit blä på jobbet hade jag gått, men migrän då är jag inte människa.

Men skäms lite ändå, måste komma igång nu, denna gång vill jag inte bara betala ett kort i 1 år utan att använda det, mitt första mål är att gå dit 2 gånger i veckan till att börja med, sen förhoppningsvis mycket oftare.

Efter jobbet, blir det massor av fotbolls-VM älskar att titta på fotboll och ikväll blir man bänkad framför tv:n kl 20, en dröm match Portugal - Spanien... 

Trevlig helg på er alla heart

Gillar

Kommentarer

 • 15 jun 2018 07:37
  Bella50

  Jag kan få magont av bönpasta som vi gillar... om jag kokt den lite för kort tid.

  Koka lite längre och testa nästa gång.

  Grattis till minuset yes

 • 15 jun 2018 07:42

  Tack Bella50 då skall jag testa det och även testa bönpasta   smiley

 • 15 jun 2018 08:17

  Grattis för minus. Du kanske kan testa shirataki eller pasta på sjögräs? Det är just det här med fullkorn som gör mig tveksam på Medelhavskost. 

 • 15 jun 2018 09:33
  Tita

  👍👍👏👏

Logga in för att skriva en kommentar.