icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

kelfstrs blogg

LCHF 63585
67 årig tjej (kvinna) som har börjat om med LCHF dieten.

Åt enligt LCHF år 2012, gick då ner 10-12 kg. Tyvärr så började jag att slarva och äta mer och mer kolhydrater. Nu har några kilon kommit tillbaks, och efter att jag har försökt på egen hand, så inser jag att jag behöver den här extra "kontrollen" som det är att registrera all mat.
Är pensionär och älskar att baka och träna.
Nu med LCHF så är det slut med bakningen till oss själva, men har många som beställer av mig, så jag kan fortsätta med min favoritsyssla.
30 januari 2013 19:21

Vitkålsgratäng med kyckling

I kväll gjorde jag en väldig god gratäng. Snabbt och lätt att göra. Receptet hämtat ur tidningen LCHF som jag prenumerera på via en kvällstidning.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.