icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

kelfstrs blogg

LCHF 63326
67 årig tjej (kvinna) som har börjat om med LCHF dieten.

Åt enligt LCHF år 2012, gick då ner 10-12 kg. Tyvärr så började jag att slarva och äta mer och mer kolhydrater. Nu har några kilon kommit tillbaks, och efter att jag har försökt på egen hand, så inser jag att jag behöver den här extra "kontrollen" som det är att registrera all mat.
Är pensionär och älskar att baka och träna.
Nu med LCHF så är det slut med bakningen till oss själva, men har många som beställer av mig, så jag kan fortsätta med min favoritsyssla.
7 januari 2013 20:23

Ser på Mästerkocken

Sitter och ser på Mästerkocken och äter blomkålsmos och några skivor rökt kalkon. Alltid kul att se vilka som kommer att gå vidare. Och jag kommer säkert att fastna för någon av alla de som söker och därigenom blir jag "fast" vid att fortsätta att se alla avsnitt.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.