icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
28 januari 2018 10:54
2

Vilodag - 97 dagar kvar

Idag har jag kokat kidneybönor på morgonen å om en stynd kör jag in två kycklingar i ugnen för att ha färdiglagat rensat kycklingkött i frysen. Kanske man ska fräsa på lite köttfärs när man ändå är i farten. Jag gillar att ha olika typer av måltidskomponenter lösfryst i plastpåsar så att man fort kan sno ihop en måltid. Har räddat mig många gånger från att falla i fällan med mindre nyttig mat.

Så rubriken vilodag handlar inte om generell arbetsinsats utan att idag blir det inget motionspass. Antagligen inte ens en promenad om vädret ska fortsätta vara så här grått å tjurigt.

Veckans motion:

Må - styrketräning med min PT

Ti - Yoga

On - vila

To - Yoga energy

Fr - Styrketräning med min PT

Lö - Yoga

Sö- vila

 

Ha en skön söndag wink

Gillar

Kommentarer

  • 28 jan 2018 19:41
    liliten

    Vilket bra tips, att lösfrysa! Jag brukar laga och frysa in maträtter portionsvis men det är ju inte alltid jag vill ha allt. Ska verkligen följa ditt tips 👏👍

  • 28 jan 2018 20:55

    Fryser in allt möjligt i plastpåsar så att man kan ta ut precis så mkt som man planerar att äta till just den måltiden. Funkar bra :-)

Logga in för att skriva en kommentar.