icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
9 maj 2014 07:24

74 dagar av 100

Har inte skrivit på ett tag för det har varit full rulle. Tänk vad tiden går fort så här på vårkanten. Lite mer kolisar har det blivit sista två veckorna. Konferens och helger och födelsedagar. Men ingenting mot hur det var före dag 1. Ingen viktnedgång sista 1,5 veckan men stabil vikt och fortsatt motiverad. Nu blir det ett par strikta veckor fram till Kristi Himmelsfärd. Ska se om man kan kapa nåt kilo fram tills dess. Viktigast är att det känns bra och att det faktiskt inte känns jobbigt alls. När de 100 dagarna är slut blir det en utvärdering och sen fortsätter jag med LCHF precis som nu för det gör mig så gott. Är helt övertygad om att jag funnit min matställe och vill inte ha det på något annat sätt. Det som känns bra är att när jag ibland gör avsteg så riktigt längtar jag tillbaka till LCHF-vardagen. Ha en bra dag alla ni!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.