icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Den här bloggen handlar främst om min mat och träning, stress och sömn och annat som hör hälsan till.
Hur jag lyckas och misslyckas med det jag företar mig.

Jag läser nästan alla blogginlägg här på matdagboken och blir väldigt inspirerad av många och vill gärna vara med och hjälpa till att peppa och motivera andra. Har ni åsikter och tankar om det jag skriver blir ingen gladare än jag om ni delar med er här i kommentarsfältet!

Matdagboken ser jag som ett forum för goda råd och hjälp med motivation. Så vi slipper snubbla över samma stenar där någon annan redan snubblat!

http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/ är en blogg med tankar om mitt liv, min mat, min träning, min familj och bara allmänt ditt och datt.
Titta gärna in på den med om ni har tid!
31 augusti 2013 07:25
4

Viktminskning

Imorse vägde jag 61 kilo! Jippie!!! De senaste månaderna har jag gått ned ganska precist ett kilo varje månad. Det är verkligen inget quickfix det här, men det är stabilt iallafall. Dessvärre betyder det att jag inte kommer väga 55 kilo förrän i slutet på februari. Jag som hade satt målgång till jul... Kanske måste tänka om där? Hur som helst är det underbart att se siffran på vågen! Det kommer bli en bra dag idag! Ha en härlig lördag allihop! Glöm inte att kolla bloggen: www.cirpaslivmedlchf.blogg.se

Kommentarer

 • 31 augusti 2013 07:57
  Jag tycker du resonerar alldeles rätt. Låt viktnedgång ta sin tid. Många verkar stressas av att vikten inte sjunker med ett kilo per vecka. Jag tror att även om det under en månad stannar på + - noll och att man bara vet orsaken, oftast ens egna födointag, så är det ingen katastrof. Dessutom verkar du ju fått en ny insikt i ditt eget liv, efter vad du själv skriver. Lycka till i fortsättningen mot dina mål.
 • 31 augusti 2013 09:35
  Quickfixar tror jag inte på. Det handlar ju om att lägga om hela sin livsstil - och det måste få ta tid. Målsättningar får man korrigera ibland - kanske man sätter för höga mål lr så sätter man för låga - och då får man tänka om. Lycka till!
 • 31 augusti 2013 10:29
  Grattis och vad gör det om du inte är på målvikt till jul, det går ju jättebra det här och du är så klok i din inställning. Du har iallafall smittat av dig på mig. Fortsätt som du gör för det fungerar ju. Ha en fin lördag du med.
 • 31 augusti 2013 16:07
  Tack fina ni!!!

Logga in för att skriva en kommentar.