icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
14 februari 2018 07:33
1

Varning - 80 dagar kvar

Utelunch idag och imorgon, restaurangmiddag idag och på fredag. Så ser det ut och nu gäller det att hålla mig till strategin att göra goda val, äta långsamt och inte äta för mycket. Jag har ju för många kilon just för att jag gillar god mat så restaurangbesök är en utmaning. Men jag behöver träna på att äta ute. I mitt jobb är jag periodvis på konferenser och det är lätt hänt att det blir både fel mat och för mkt. Sen ett par år har jag bestämt att vara "besvärlig" och beställer LCHF-kost. Oftast blir det riktigt bra men gudarna ska veta att många kockar inte vet vad LCHF är frown

Dessutom kommer jag inte att kunna träna varken ikväll eller imogon kväll pga jobb. Men får ändå ihop 2 pass styrketräning och 2 pass yoga så det blir ändå bra.

Håll tummarna för mig resten av veckan att jag klarar av att navigera bland alla (ofrivilliga) val. Och att jag inte faller i gropen. Vill INTE ha ett hack i kurvan nu när det går så bra med viktminskningen.

Å på tal om den så tror jag att jag snart återgår till vägning en gång i veckan. Varje dag känns lite nördigt. Å dessutom är jag lite känslig över att det varje vecka dyker upp nån dag med viktökning istället för minskning. Min snälla våg talar dock snabbt om för mig att det är vätskan som åker lite upp å ner under en vecka. Älskar verkligen att ha en bra våg. Wifi som sparar till en webbtjänst så alla värden finns kvar, år efter år. Så, jo, även jag är lite nördig.

Ha en bra onsdag!

Gillar

Kommentarer

  • 14 feb 2018 08:22
    paloma

    När jag inte har möjlighet att gå ut och promenera, så brukar jag köra lite hemmaträning/dans till snabb musik. Det är både roligt och pulshöjande☺

    Ha en trevlig Alla 💖 dag!

Logga in för att skriva en kommentar.