icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
EN LÅNG ÖKENVANDRING LETANDE EFTER DEN PERFEKTA VIKTEN SLUTFÖRDES den 25/3 2013. Då hade jag tappat 20 kg och landat på 95! efter drygt 8 veckor med pulverdiet.

Efter den stora nedgången har jag gått upp till 117kg den 17/8 2014 det är där jag nu börjar mitt nya liv med hopp om en varaktig viktnedgång och ändring av kostvanor, vilket inte funkade förra gången.
24 mars 2013 11:05
4

Tuggat efter 64 dagar

Magen funkar kanon efter första dagen med fastföda och tänderna sitter kvar. Kryddade inte torsken igår så det blev lite trist. Vikten var oförändrad 95 kg i morse, kommer antagligen gå upp 2 kg innan jag börjar gå ner igen (fyller tarmen).Tidigare var det så lätt bara blanda och dricka nu måste det planeras, göras inköp. Gjorde en matlista så det blir lättare att förbereda. MATLISTA under upptrappningen för söndag och måndag. Från tisdag dag 4-14 gäller andra "regler" än dag 1-3. Återkommer om maten då. Mellis förmiddag ,½ pulverpåse 100 kcal o eftermiddag ½ pulverpåse 100 kcal. Lunch o middag,1 dl kokta grönsaker, 1 potatis, vatten samt en frukt per dag. [FET]Söndag[/FET] ½ påsepulver till frukost o mellis Lunch, tonfisk burk i vatten 150 gr, Middag, kyckling 100 gr [FET]Måndag [/FET]½ påse pulver till frukost o mellis Lunch, torsk 190 gr Middag, fläskfile 150 gr Öppnade ett forum [KURSIV]upptrappning efter PULVERDIET[/KURSIV] .För dig som vill kolla hur det kan gå till att trappa upp. LITE MYCKET SKRIVANDE NU MEN DET KOMMER BLI LUGNARE

Kommentarer

 • 24 mar 2013 12:14
  låter jättebra dedär:-) torsk, lax och kyckling är toppen att trappa upp med eftersom det är proteinrikt och kalorisnålt:-) unna dig te.x bubbelvatten till maten eller kryddor som inte är tillsatt med socker du är superduktig:-D själv ligger jag på 65 nu och ska precis som du gå ner 5 kilo till:-) ( går också på kombinerad) :-)
 • 24 mar 2013 14:32
  Skönt att det fungerar som det ska med upptrappningen,duktig du är!
 • 24 mar 2013 14:48
  Bra att du har koll och planerar maten, nyckeln till att lyckas tror jag! Låångsam upptrappning i kombination med planering har i alla fall hjälpt mig att ändra på mina matvanor. Nu måste jag ta tag i mina motionsvanor också, men jag tar en sak i taget!
 • 24 mar 2013 19:03
  heja heja det kommer att gå toppen!!! pepp

Logga in för att skriva en kommentar.