icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
EN LÅNG ÖKENVANDRING LETANDE EFTER DEN PERFEKTA VIKTEN SLUTFÖRDES den 25/3 2013. Då hade jag tappat 20 kg och landat på 95! efter drygt 8 veckor med pulverdiet.

Efter den stora nedgången har jag gått upp till 117kg den 17/8 2014 det är där jag nu börjar mitt nya liv med hopp om en varaktig viktnedgång och ändring av kostvanor, vilket inte funkade förra gången.
7 juni 2013 19:24
1

Håller vikten hyggligt

Hej Levt ett normalt liv sen jag slutade med pulver. Medelhavsdieten som skull bli fortsättningen efter 9 veckor med pulver funkade inte, tyvärr. Nu har jag gått upp 3.5 kg sen 25 mars men det verkar vara en vikt som går att hålla. Totalt ner 16.5 kg sen 19 januari får jag vara nöjd med. Hoppas ni alla lyckas med att nå era mål. Hälsar Mats

Kommentarer

  • 7 juni 2013 20:39
    Oj, nästan 17kg är ju mycket! Det är ett fint resultat! Lite brukar man väl gå upp när man avslutar en viktnedgång, det borde vara lite mer för män (mer muskelmassa som kan lagra glykogen & vätska) än för kvinnor och för mig skiljer det iaf nästan 2kg mellan tömd och glykogenladdad. Du tror inte det rör sig om mest glykogen, vätska och tarminnehåll helt enkelt? För soppor och pulver är ju inte så mycket materia, eller hur man ska uttrycka det :-)

Logga in för att skriva en kommentar.