icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
EN LÅNG ÖKENVANDRING LETANDE EFTER DEN PERFEKTA VIKTEN SLUTFÖRDES den 25/3 2013. Då hade jag tappat 20 kg och landat på 95! efter drygt 8 veckor med pulverdiet.

Efter den stora nedgången har jag gått upp till 117kg den 17/8 2014 det är där jag nu börjar mitt nya liv med hopp om en varaktig viktnedgång och ändring av kostvanor, vilket inte funkade förra gången.
25 augusti 2013 20:15
3

Enkel kod att gå ner i vikt

Summan av energiintag och energiutgifter bestämmer kroppsvikten. Det är det enda vi med hundra procents säkerhet vet är sant. Hur man gör, vilken metod man anrvänder spelar nog mindre roll bara man.... Håller koll på vad man stoppar i sig och sen vad man gör av med i form av motion det är koden Några lyckas (läste att 15% håller vikten ) andra misslyckas varför?

Kommentarer

 • 25 aug 2013 20:20
  Jag undrar hur många som verkligen ändrar sin livsstil i grunden, och hur många som ser kosten under viktnedgången som en tillfällig diet som de kan överge när de nått målvikten. Frågar man kommer så gott som alla säga att de vet att de inte kan återfalla i gamla vanor när de nått målvikten, men hur många kommer ihåg det sen när det verkligen gäller - när de står där och ska handla, laga mat eller skaffa fikabrödet till fredagsfikat på jobbet? Det är stor skillnad på att ha kunskaperna och implementera dem.
 • 25 aug 2013 23:54
  lflickan
  Jag undrar detsamma LadyG. Tyvärr är det nog för många som inte ser det som en livsstilsförändring för livet utan bara nåt man gör för att gå ner i vikt.
 • 26 aug 2013 07:46
  oups
  Ja, koden är enkel. Kunna räkna kcal. Kunna läsa innehållsförteckningar. Anpassa intagen på en nivå som är rimlig att leva med och en bra motivation. Det finns inga genvägar annat än tillfälliga för att få en snabb start. Lycka till.

Logga in för att skriva en kommentar.