icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 

Visar poster från June 2020

23 June 2020 07:33
2

800-23

Det är inte precis tätt mellan bloggandet. Pga värmen har jag haft fullt upp i trädgården med bevattning och liknande. Utan gröna fingrar och med tummen mitt i handen tar allt sin tid, ofta blir det fel och att det händer väldigt lite i pallträdg...

Läs mer Kommentera
7 June 2020 11:12

800-7

Mulet och kyligt och regnskurar trots SMHIs lokala löfte om uppehåll. Hunden och jag kurar framför datorn med en skön brasa bakom ryggen. 

Första Kickstartsveckan är nästan över och det har gått bra. Jag har kunnat följa programmet väl … förut...

Läs mer Kommentera
1 June 2020 09:07
1

800-0

Coronatider, riskgrupper, tristess, regn, blåst, blåst och ännu mera blåst, tråkigt, enformigt, stillasittande, tröstätande, vinpimplande = viktökning. Ingen motivation, ingen lust att ta tag i eländet. Eländet som är den kropp jag ska fortsätt...

Läs mer Kommentera