icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 

Visar poster från February 2015

11 februari 2015 08:16
1

DAG 2.2.11

Min egen variant av Kickstart har fungerat över förväntan. Jag försöker ju äta enligt 16:8 (vilket i praktiken oftast blir 15:9) och LCHF vilket det har fungerat bra. Morgonkaffe efter toalettbestyr och innan jag går ut med hunden. Hemlagad lunch me...

Läs mer Kommentera
4 februari 2015 08:45
5

DAG 2.2.04

Kickstarten är avslutade utan några överväldigande men dock positiva resultat. Och en ny och egen Kickstart påbörjades i förrgår och den ska bli mera lovande … för nu känns det långt in i själen att jag bestämt mig, och då har jag det.

Alla verktyg ha...

Läs mer Kommentera