icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 

Visar poster från January 2015

27 januari 2015 19:50
2

DAG 2.1.27

... och inte heller denna dag blev som jag planerat. Jag är faktiskt inte särskilt bra på att följa några scheman … har aldrig varit och det har alltid hämmat mig. Så fort något är nedskrivet … t.ex. en lista av något slag … så är det o...

Läs mer Kommentera
20 januari 2015 10:03
1

DAG 2.1.20

Det är inte helt lätt att bryta gamla mönster … det är tvillingen i mig (min stjärnbild) som alltid sätter käppar i hjulen. Så snart JAG kommer igång med något bra så sticker HON fram käppen och JAG … ja, jag lär mig aldrig … utan snubblar varje gång.

...
Läs mer Kommentera
13 januari 2015 14:12

DAG 2.1.13

Det var länge sedan nu … och orsaken är att det inte har hänt något positivt på vågen ... snarare tvärt om. Och på den vägen är det sedan snart två år … men inte med den vågen. Jag fortsätter som jag alltid har gjort och då blir det som...

Läs mer Kommentera