icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
7 juni 2020 11:12

800-7

Mulet och kyligt och regnskurar trots SMHIs lokala löfte om uppehåll. Hunden och jag kurar framför datorn med en skön brasa bakom ryggen. 

Första Kickstartsveckan är nästan över och det har gått bra. Jag har kunnat följa programmet väl … förutom i förrgår när det blev ”fredagsmys” i överkant. Den här gången både loggar jag maten och bedömer den … för att efter Kickstarten ha en del rätter att välja mellan. Rätter som både är lättlagade och goda. 

Bloggandet kommer det troligen inte att bli mycket med … jag har för mycket att göra i min nybörjarträdgård. Covid-19 har drivit fram ett nytt intresse i slutfasen av mitt liv … ett intresse som jag kanske inte ens får se resultatet av. Men det är spännande att förbereda och plantera och mödan skörda men även planera för nästa säsong. Och framför allt får det tiden att röra sig framåt på ett hoppfullt sätt och får även Karantänen att kännas mer frivillig.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.