icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 

Visar poster från April 2013

21 april 2013 16:04

Dag 4.21

I går kickade jag igång en ”fettfasta” enligt dr Atkins … det känns bra så jag fortsätter några dagar till. Hunden och jag gick över en mil igår så idag ska vi vila och jag ska få undan en del saker som tynger mig bl.a. några oskrivna prot...

Läs mer Kommentera
6 april 2013 19:30

Dag 4.6

Det är länge sedan jag skrivit på bloggen … varför vet jag egentligen inte … förutom att jag tycker det är tjatigt att hela tiden berätta om sina misslyckanden. Dessutom har jag haft väldigt mycket att göra i mitt "hobbyjobb". Men idag har...

Läs mer Kommentera