icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
30 januari 2013 21:17
2

Dag 1.30

Hade det inte varit för att jag lovat mig själv att skriva varje dag ... oavsett om jag har något att skriva eller inte … så skulle jag inte skrivit något idag. Just nu känner jag mig extremt underlängdig (som en av mina gamla chefer alltid sa … ”jag har ingen övervikt utan jag lider bara av underlängd").

Kommentarer

  • 30 januari 2013 21:38
    Haha, underlängd. Det lider jag också av. Helt klart.
  • 30 januari 2013 21:49
    Samma här alltid 10 cm för kort, alltid avis på dess långa tjusiga kvinnor :) underlängd...bra ord

Logga in för att skriva en kommentar.