icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Så svårt det är just nu. Planerat mat och träning men det faller nästan hela tiden. Jobbar 10-12 timmar varje dag och dras med ständiga förkylningar. Vad ska jag göra? Jobba mindre - lättare sagt än gjort. Måste börja prioritera mig själv för att må bättre. Omstart med träningen 3-4 ggr och - inte 5-7 ggr i veckan, helt enkelt vara lite mer realist:-) Just nu fokus på träning som är bra för ryggen då den krånglar dvs simma, stavgång och lättare styrketräning.

 
6 september 2015 21:00
3

Ny- eller omstart

Nu tar jag sats för att göra en insats för att äntligen komma i mål smiley under 2015.

Började medLCHF,  5:2 i kombination med 16:8 för två veckor sedan och det har gått relativt bra. Börjat äta lite mer kolhydrater i form av mer grönsker och en del rotfrukter vilket jag tror är bra för mig. Från och med imorgon börjar med att lägga till vardagsmotion i kombination med styrketräning. Nu är det bara att körayes

Gillar

Kommentarer

 • 6 sep 2015 21:06
  Jag är alldeles ny här! Har kört LCHF i flera år men fuskat alkdeles för mycket. Det här går inte! Nu ska jag ta tag i vikten på allvar. Väger nu 76 kg o vill komma under 65. Oh, vad jag ser fram mot det!
 • 6 sep 2015 21:08
  Lycka till, förresten, grynet64! Kör hårt! 😃
 • 6 sep 2015 21:36
  viljans

  Pepp!:)

Logga in för att skriva en kommentar.