icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
EN LÅNG ÖKENVANDRING LETANDE EFTER DEN PERFEKTA VIKTEN SLUTFÖRDES den 25/3 2013. Då hade jag tappat 20 kg och landat på 95! efter drygt 8 veckor med pulverdiet.

Efter den stora nedgången har jag gått upp till 117kg den 17/8 2014 det är där jag nu börjar mitt nya liv med hopp om en varaktig viktnedgång och ändring av kostvanor, vilket inte funkade förra gången.
31 januari 2013 19:26

Missar träningen

Hinner inte till träningen ikväll får försöka i morgon och söndag. Sen blir det måndag även om jag inte gillar att träna 2 dagar i rad (knäna). Måste hålla tempot upp så kilona försvinner. Flytten är klar så det är OK med missad träningen. Dottern har säng, matbord, hylla och en TV. I morgon blir det ÖB då ska det köpas shampo mm. Sen väntar man bara på inflyttningsfest hur kul det nu kommer bli. Man tar väl med en påse och göra en Modifast jordgubbspudding på 200 Kcl det är det lyxigaste jag äter. Skillnaden mellan jordgubbsdryck och pudding är att puddingen blandas i kallt vatten och får stå i 3 minuter. Då blir det ett mellanting mellan dryck och pudding, ganska löst men jag äter med sked tar lite längre tid än att dricka.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.