icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
EN LÅNG ÖKENVANDRING LETANDE EFTER DEN PERFEKTA VIKTEN SLUTFÖRDES den 25/3 2013. Då hade jag tappat 20 kg och landat på 95! efter drygt 8 veckor med pulverdiet.

Efter den stora nedgången har jag gått upp till 117kg den 17/8 2014 det är där jag nu börjar mitt nya liv med hopp om en varaktig viktnedgång och ändring av kostvanor, vilket inte funkade förra gången.
25 januari 2013 14:52

Lågt blodtryck

Tyvärr drabbades jag av lågt tyryck så jag blev lite snurrig på morgonen. Enl. läkare för lite vätska i kombination med kraftig viktnedgång -4.8 kg på 6 dagar. Börjat dricka Cola Zero och vatten. 1kcl per dl är dryck som är okey att dricka så vissa light som Pepsi max Cola light o Zero är helt ok Kämpar vidare

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.