icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
EN LÅNG ÖKENVANDRING LETANDE EFTER DEN PERFEKTA VIKTEN SLUTFÖRDES den 25/3 2013. Då hade jag tappat 20 kg och landat på 95! efter drygt 8 veckor med pulverdiet.

Efter den stora nedgången har jag gått upp till 117kg den 17/8 2014 det är där jag nu börjar mitt nya liv med hopp om en varaktig viktnedgång och ändring av kostvanor, vilket inte funkade förra gången.
5 september 2013 18:57
1

Kort ger bättre minne

Ett kortare träningspass förbättrar omedelbart minnesförmågan. Det har studier vid UC Irvine´s Center for the Neurobiology of Learning & Memory upptäckt och resultaten gäller såväl för helt friska vuxna som för äldre personer med kognitiva störningar. Tyvärr kör jag golfpass 4-5 timmar varannan dag ändå kommer jag ihåg varje (dåligt) slag. Vikten stabil, 104 hoppas det är muskler som bildas Han bra torsdag, alla!

Kommentarer

  • 6 september 2013 09:52
    Kitty57
    Vad duktig du är som orkar spela så mycket golf! Där bränner du mycket. Kommer säkert en del bra slag också ;-)

Logga in för att skriva en kommentar.