icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
EN LÅNG ÖKENVANDRING LETANDE EFTER DEN PERFEKTA VIKTEN SLUTFÖRDES den 25/3 2013. Då hade jag tappat 20 kg och landat på 95! efter drygt 8 veckor med pulverdiet.

Efter den stora nedgången har jag gått upp till 117kg den 17/8 2014 det är där jag nu börjar mitt nya liv med hopp om en varaktig viktnedgång och ändring av kostvanor, vilket inte funkade förra gången.
17 augusti 2013 09:51
2

Funkar med 200 kcal pulversoppa igen....

Efter flera goda råd provade igår med att äta en pulversoppa på 200kcal till lunch. Magen skrek efter något att fylla upp med på eftermiddagen så det blev och en Modifastbar på 200 kcal till mellis. Middagen blev lite lätt så en viss hunger fanns när jag kulle sova, men det är bara att kämpa vill inte väga 115 kg igen inte över 100 heller för den delen. På måndag börja allvaret med planerad frukost och middag där jag har järnkoll på kalorierna och en pulverlunch till lunch. Funderar på om jag ska väga mig varje dag eller varje vecka?

Kommentarer

  • 19 aug 2013 11:02
    Kitty57
    Lycka till! Gillar du morötter så stillar de hungern bra. Tycker också att Fun light saft är gott att dricka till mat och mellanmål.
  • 19 aug 2013 11:19
    När jag gick ner 20kg drack jag lightsaft och även cola zero det kändes som det var fest då det blev ju ingen alkohol på 9 veckor. Men inte så bra i längden kanske med light produkter. Ordna ett grönskasfat i köket och tagit bort brödkorgen! Nu lägger jag in kalorier och näringsvärden för Modifastbaren som blir mitt mellis i nödfall. Undrar vad alla som var så aktiva i jan till mars tog vägen hoppas de håller vikten Pep Kitty

Logga in för att skriva en kommentar.