icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
EN LÅNG ÖKENVANDRING LETANDE EFTER DEN PERFEKTA VIKTEN SLUTFÖRDES den 25/3 2013. Då hade jag tappat 20 kg och landat på 95! efter drygt 8 veckor med pulverdiet.

Efter den stora nedgången har jag gått upp till 117kg den 17/8 2014 det är där jag nu börjar mitt nya liv med hopp om en varaktig viktnedgång och ändring av kostvanor, vilket inte funkade förra gången.
31 januari 2013 09:17

Flytta eller träna

Vikten imorse -0.2 verkar ligga på den nivån när jag inte tränar, lyftandet i går gav väl mer muskler. Trött i morse flyttade kartonger mm. åt dottern igår tyckte inte det var jobbigare än träna men så var det. Ska ta ett pass nu, tränar bara varannan dag för att spara knäna. Sen blir det flytta igen och en tur till IKEA mycket ska fixas när man flyttar hemifrån.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.