icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Den här bloggen handlar främst om min mat och träning, stress och sömn och annat som hör hälsan till.
Hur jag lyckas och misslyckas med det jag företar mig.

Jag läser nästan alla blogginlägg här på matdagboken och blir väldigt inspirerad av många och vill gärna vara med och hjälpa till att peppa och motivera andra. Har ni åsikter och tankar om det jag skriver blir ingen gladare än jag om ni delar med er här i kommentarsfältet!

Matdagboken ser jag som ett forum för goda råd och hjälp med motivation. Så vi slipper snubbla över samma stenar där någon annan redan snubblat!

http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/ är en blogg med tankar om mitt liv, min mat, min träning, min familj och bara allmänt ditt och datt.
Titta gärna in på den med om ni har tid!
8 juli 2013 22:13
2

Maten idag

Jag för ju inte matdagbok, så jag kände att jag måste ändå få någonslags överblick. Här kommer den: Frukost - En halv snabba LCHF mackan med smör och västerbottenost. Kaffe med mjölk. Förmiddagskaffe med mjölk. Lunch - kycklingsallad med sötglaserad kyckling, majs, bl.a. utan sås och jag var bara mätt en kort stund. Loka citron till. Eftermiddagskaffe med mjölk. Mellanmål - en ölkorv, två gladakossan ostar. Middag - kycklingvingar, sparris, smör och bea. Vatten till. Motion - 1,2 mil cykling till och från jobbet. Joråsatte. Intressant inlägg va?!

Kommentarer

  • 9 juli 2013 09:34
    Haha, jo, men intressant att du var mätt kort stund av att äta lunch utan fett :). Pepp!!
  • 9 juli 2013 09:50
    Hihihi, ja, eller hur!? ;) Jag brukar inte behöva äta mellanmål, men jag var vrålhungrig och var tvungen att göra ett ärende innan jag började med middagen. Så då blev det tvunget med lite mellis. Och så fick jag ju i mig kolhydrater i salladen dessutom, fastän jag försökte pilla bort dem... Helt värdo lunch!!!

Logga in för att skriva en kommentar.