icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Den här bloggen handlar främst om min mat och träning, stress och sömn och annat som hör hälsan till.
Hur jag lyckas och misslyckas med det jag företar mig.

Jag läser nästan alla blogginlägg här på matdagboken och blir väldigt inspirerad av många och vill gärna vara med och hjälpa till att peppa och motivera andra. Har ni åsikter och tankar om det jag skriver blir ingen gladare än jag om ni delar med er här i kommentarsfältet!

Matdagboken ser jag som ett forum för goda råd och hjälp med motivation. Så vi slipper snubbla över samma stenar där någon annan redan snubblat!

http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/ är en blogg med tankar om mitt liv, min mat, min träning, min familj och bara allmänt ditt och datt.
Titta gärna in på den med om ni har tid!
17 juli 2013 12:26
3

Lyckad Flytt!

Nu bor jag äntligen i mitt "lilla" radhus! Flytten gick över all förväntan bra. Många flyttvänner kom och bar så det stod härliga till. Först nedför tre trappor utan hiss och från Shurgard och sedan uppför smalaste möjliga radhustrapporna. Nu står allt huller om buller överallt. Ingen aning om ens vilken våning jag ska börja leta på efter ditten och datten. Jag som tyckte att jag märkte kartongerna, men packandet var ju också allt annat än organiserat så nu står jag mitt kast! Jag är lycklig ändå! I matväg har jag klarat mig hyfsat. Flyttmat är ju rätt knepigt. När resten av flyttsällskapet åt pizza så skrapade jag av pålägget på min pizza och när resten åt sina McDonalds meal så beställde jag tre cheeseburgare utan bröd men med majonäs. Sedan kom två oundvikliga tillfällen då jag[UNDERSTRUKEN][FET] inte ville [/FET][/UNDERSTRUKEN]tacka nej: Bonusbarnens mamma kom förbi med en sockerkaka hon bakat. Jättegulligt av henne! Bonusbarnen var lite stolta och hade hjälpt till, och då åt jag förstås. Döttrarna hade varit ute med barnvakten och plockat bär och gjort en smoothie som jag fick när jag kom och hämtade dem. Den var jättegod och sockrig och de var självklart också sååå stolta! Och det sista tillfället var ett rent skärt återfall. Eller bara brist på flyttplanering. Mitt i natten när jag bar runt kartonger lite på måfå så blev jag akut hungrig - jag hittade ingen lämplig mat, dock en påse bullar som jag slukade tre stycken av på rak arm. Så kan det gå. Men jag misströstar inte. Jag VET att jag kan och att jag VILL! Helt botad är jag inte ännu, men ljusår mycket bättre än förut! Ha en bra dag alla! (Kolla gärna på min blogg - http://cirpaslivmedlchf.blogg.se)

Kommentarer

 • 17 juli 2013 12:44
  sasssyy
  men herregud kvinna.. du flyttar.. jag här en MYCKET van flyttare fram tills nyligen haft fler adresser än jag är antal år fast nu har åren ÄNTLIGEN gått förbi hehe.. och jag kan tala om för dig att inte en enda gång i vuxen ålder har jag gått UPP i vikt när jag flyttat, tvärtom trots diverse konstiga flyttmatlagningar..brukar ju lätt bli pizza, hamburgare eller min egen flottiga lassange, men rekordet var nog när jag flyttade och ändå hade ganska mycket hjälp och gick ner 4 kg på en helg haha...tror inte de där bullarna var någon fara, smoothies är ju i grunden nyttigt och även om den var sockrig så var det nog inte så mycket, du är ju inte van vid socker vad jag har förstått.. och sockerkaka...tja...så länge det inte var en halv kaka så tror jag inte du behöver oroa dig
 • 17 juli 2013 13:12
  Ja, vad härligt att vara på plats! Skönt att kosten funkat hyfsat, du vet ju att det kunde varit heeelt annorlunda! Jag minns en flytt (har "bara" haft 23 fasta adresser i vuxen ålder, så sasssyy slår mig ;)) där jag placerade en påse godis i lägenheten 4 trp upp utan hiss, och tog en sväng förbi påsen för varje runda upp. Konstant sockertoppad alltså... Pepp!
 • 17 juli 2013 23:39
  Hehe, jag väger som vanligt, hade varit soft med -4kg!!! Vilken grej, på en enda flytt! Och ja, jag är rätt nöjd att jag inte la en massa choklad högst upp som man fick ta, det låter som mitt forna jag! ;)

Logga in för att skriva en kommentar.