icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Den här bloggen handlar främst om min mat och träning, stress och sömn och annat som hör hälsan till.
Hur jag lyckas och misslyckas med det jag företar mig.

Jag läser nästan alla blogginlägg här på matdagboken och blir väldigt inspirerad av många och vill gärna vara med och hjälpa till att peppa och motivera andra. Har ni åsikter och tankar om det jag skriver blir ingen gladare än jag om ni delar med er här i kommentarsfältet!

Matdagboken ser jag som ett forum för goda råd och hjälp med motivation. Så vi slipper snubbla över samma stenar där någon annan redan snubblat!

http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/ är en blogg med tankar om mitt liv, min mat, min träning, min familj och bara allmänt ditt och datt.
Titta gärna in på den med om ni har tid!
8 juli 2013 08:33
8

HJÄLP!?

Varje gång jag klickar på något här inne på MatDagboken kommer det upp en liten ruta med gul triangel som frågar: Vill du köra scriptet? Och något om att sidan går långsamt för att det körs ett script... Något som vet hur man blir av med det? Jag har provat att klicka i båda rutorna och resultatet är detsamma. Rutan försvinner och kommer sedan tillbaka nästa gång jag klickar på något. Jätteirriterande ju!

Kommentarer

 • 8 juli 2013 08:51
  annale76
  Hej, varje gång jag klickar på något kommer det upp en text "sidan svarar ej, ett script körs", ingen gul ruta dock.. Men långsamt går det. Är ny här så jag vet inte om det alltid är så eller bara nu..?! m.vh annale76
 • 8 juli 2013 09:40
  Nej, det brukar inte alls vara så... Frågan är hur man blir av med scripten!?
 • 8 juli 2013 11:04
  Halfdevil
  Vilken webbläsare använder du?
 • 8 juli 2013 11:37
  Höll på så för mig igår också när jag för ovanlighetens skull var inne via datorn. Internet Explorer iallafall. Segt!! Nu åter via IPad...
 • 8 juli 2013 11:51
  Halfdevil
  Explorer är känd för att krångla, testa med att byta webbläsare, jag använder google chrome och har inga problem alls. :)
 • 8 juli 2013 12:45
  Nu testade jag med Google Chrome och det fungerar felfritt! TACK FÖR HJÄLPEN! Nu måste jag bara spara om alla mina favoriter i en annan webläsare...
 • 8 juli 2013 12:57
  Halfdevil
  Varsågod...bra att det hjälpte. :)
 • 8 juli 2013 17:20
  Tack även från mig :)

Logga in för att skriva en kommentar.