icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
11 February 2015 08:16
1

DAG 2.2.11

Min egen variant av Kickstart har fungerat över förväntan. Jag försöker ju äta enligt 16:8 (vilket i praktiken oftast blir 15:9) och LCHF vilket det har fungerat bra. Morgonkaffe efter toalettbestyr och innan jag går ut med hunden. Hemlagad lunch mellan 12 och 13 och hemlagad middag mellan 18 och 20. Någon form av örtte till kvällen och suger det ordentligt så får det bli fem till tio sötmandlar att knapra på. Inget vin och ingen mörk choklad och inga efterrätter men en och annan chiapudding har dock slunkit  ner (då med frö/nötmüsli och hallon och i stället för en ”vanlig” måltid).

 Veckans målsättning är att stabilisera 84,2 kg samt att öka på ketosen något. Måste också läsa på och lära mig mer om ketos.

Gillar

Kommentarer

  • 11 Feb 2015 09:34
    utter

    Chiapudding...mums! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.