icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
4 februari 2015 08:45
5

DAG 2.2.04

Kickstarten är avslutade utan några överväldigande men dock positiva resultat. Och en ny och egen Kickstart påbörjades i förrgår och den ska bli mera lovande … för nu känns det långt in i själen att jag bestämt mig, och då har jag det.

Alla verktyg har jag och alla möjligheter. Det finns inte någon anledning att komma med några ursäkter eller undanflykter för nu har jag t.o.m. en plan. Jag har läst någonstans att ”Vinnaren har en handlingsplan. Förloraren har en ursäkt.”

Maten kan jag hantera eftersom LCHF är lätthanterligt (efter den första veckan med kvarstående sockersug) och motionen är redan hundpromenader, som kan utvecklas ytterligare allteftersom dagarna blir längre och ljusare och jag lättare.

Dessutom har jag tillgång till det mesta som behövs för att få en starkare fysik (förutom möjligen motivation). Ja, jag har t.o.m. en coach, en kompis som är tränare och sjukgymnast och som lagt upp ett program för min åldrande kropp … så nu … nu kör jag.

Gillar

Kommentarer

 • 4 februari 2015 09:30
  nettan110

  pepp pepp yes

 • 4 februari 2015 11:20

  yes!

 • 4 februari 2015 11:26
  syster66

  Härligt! yes

  Pepp Pepp 

 • 4 februari 2015 12:23

  yesyesyes pepp pepp!

 • 4 februari 2015 18:36
  lenaek

  Pepp!!!

Logga in för att skriva en kommentar.