icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en småstadstant med ambitioner på normalvikt .... av hälsoskäl och av fåfänga ... men klockan närmar sig tjugofyra med stormsteg! Knäna trilskas, konditionen är urusel, vikten ökar, humöret dalar och metabola syndromet bankar ihärdigt på dörren.

Har bantat hela mitt vuxna liv ... två kilo upp och ett och ett halvt kilo ner varje år ... en precis lagom takt för att sticka huvudet i sanden.

Har prövat det mesta men aldrig lyckats gå ner rejält i vikt. Nu gör jag ytterligare ett försök. Får se om jag orkar blogga.

 
1 August 2019 07:01
1

Keto dag 16

b79b3810-3fca-429b-a6ec-98a266dc0c8d.png

Kommentarer

  • 1 Aug 2019 10:33

    Hej! Jag håller med dig: maten är jättegod. Jag är inne på min andra kickstart, vecka 6 alltså och är supernöjd att recepten är så busenkla och inte tidskrävande. Jag gillar heller inte att laga mat sådär särdeles mycket. Till vardags är det ett nödvändigt tidsödande ont. Så de strikta keto-recepten passar mig perfa!

    Hoppas du fått bra resultat så att du blir peppad att fortsätta. Hälsningar RaskP

     

Logga in för att skriva en kommentar.